Rabobank
Receive weekly updates, new jobs, and reviews

Rabobank Careers and Employment

About us
De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De organisatie is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt men zich vooral op de food- en agribusiness.

De
 – more... Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen.

In totaal werken er bij de Rabobank Groep ongeveer 59.000 fte in 48 landen. Wereldwijd worden zo'n 10 miljoen klanten bediend. Alle ratinginstituten geven de Rabobank de hoogste rating die voor banken mogelijk is.


De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. De 141 lokale Rabobanken met hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Als coöperatie zijn zij er voor en door klanten en willen zij bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. Betrokken klanten kunnen lid worden van de Rabobank. Klanten kunnen zo meedenken over het beleid, de producten en diensten en over de rol van de coöperatie in de samenleving.


Rabobank Nederland ondersteunt, faciliteert en adviseert de lokale Rabobanken onder meer op het gebied van marktbewerking en de ontwikkeling van nieuwe producten.


Rabobank International is het grootzakelijke en internationale bankbedrijf van de Rabobank Groep. Het richt zich op de internationale zakelijke en particuliere bankactiviteiten, met de focus op food- en agriklanten.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Rabobank?

3.9
Work/Life Balance
4.1
Salary/Benefits
3.7
Job Security/Advancement
3.5
Management
3.8
Culture

What are people saying about the leadership at Rabobank?

85%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 617 ratings
5.0
Fantastic supportive culture,
Written by Team Leader Client Services (Former Employee) from Wellington New Zealand on 9 September 2015
Fantastic culture and values, a genuine care for their employees and their development.
I managed the Client Services division who were a consistently high preforming team.

I also loved being able to develop my skill set and provide support directly to senior management staff, it was great to be busy and constantly learning new things.
See Rabobank reviews about management